Welkom op de website van de Vampierzusjes

Vampierzusjes

Blog

Het nieuws over de Vampierzusjes.

view:  full / summary

Kasteel van Dracula

Posted by Redactie on May 7, 2014 at 3:15 AM


Daka en Silvania zijn op vakantie in Vampierstad. Hier zie je een mooie foto van het kasteel van Graaf Dracula. De zusjes vinden het het heel grappig dat gewone mensen echt denken dat Graaf Dracula heeft bestaan en dat ze hier foto's komen maken van een kasteel. 'Dat is echt grote onzin!' zegt Daka. 'Dracula is gewoon een verzinsel van mensen.' 'Maar wij bestaan wel echt hoor,' zegt Silvania.bron (c) foto: WikipediaCreative Commons , Attribution-Share Alike 3.0 Romania

NU in de winkel

Posted by Redactie on March 17, 2014 at 8:25 AM

Eindelijk is het zover: deel 5 van De Vampierzusjes ligt in de winkel (€14.50). 

Lees snel over de geweldige vakantie in Vampierstad, ontdek aan wie Helene haar hart verliest en wie die undercover-vakantieganger is (die duidelijk geen goede bedoelingen heeft)


Valentijn

Posted by Redactie on February 12, 2014 at 4:00 AM

Het is bijna Valentijn. Tijd voor HARTSGEHEIMEN

Silvania's beste tip: vraag die leuke jongen uit je klas of hij je misschien bijles wil geven na schooltijd. Een geweldige manier om een afspraakje te maken zonder dat de hele school meteen weet hoe leuk je hem vindt.


vampiers op vakantie: deel 5!

Posted by Redactie on January 24, 2014 at 3:50 AM

Het is vakantie. De halfvampierzusjes Daka en Silvania gaan op familiebezoek in Bistrië, de stad waar ze jarenlang gewoond hebben. Ze kunnen haast niet wachten om alle oude bekenden weer te zien. Het leukste is dat hun vriendin Helene ook mee mag.

Een tikje riskant is dat wel, vindt hun moeder: een gewoon mensenmeisje te midden van vampiers. Zou dat wel goed gaan?

Een unieke kans, vinden de tweeling en vader Mihai. Zij zullen er écht wel voor zorgen dat Helene niets overkomt tussen al die vampiers.Ze beloven Helene geen seconde alleen te laten.

Maar waar niemand op rekent, is dat Helene halsoverkop verliefd wordt. Niet op een normale jongen, maar op een volbloed vampier. Uitgerekend van het soort dat wel van een stevige beet houdt. Of een extra portie knoflook daar nog iets tegen kan beginnen? Je leest het allemaal in het vijfde deel, dat in maart verschijnt!

Een knallend nieuw jaar!

Posted by Redactie on December 31, 2013 at 6:25 PM

Daka en Silvania vinden oud en nieuw het leukste feest van het jaar. Want dan zijn ze niet de enige die 's nachts wakker blijven en pas tegen de ochtend naar bed gaan!! Dat is precies het ritme van vampiers. Kunnen gewone mensen het ook eens beleven...

een vreemdeling op het dak

Posted by Redactie on November 18, 2013 at 10:45 AM

De Vampierzusjes maakten afgelopen weekend 's nachts een vliegtochtje en kwamen ineens iemand tegen! Deze sport kenden ze nog niet: Paardrijden op het dak. Maar er is wel meer dat ze nog niet weten van gewone mensen!! Toen Daka haar moeder vroeg of ze dat ook een keer mocht, wist die haar te vertellen dat paardrijden over de daken naar haar weten geen hobby is van gewone mensen, maar dat het Sinterklaas is die pakjes aan het rondbrengen is. Daka en Silvania gaan meteen een verlanglijstje maken!

halloween

Posted by Redactie on October 29, 2013 at 9:40 AM

Oktober is een fijne maand voor alle vampiers en halfvampiers. Op 31 oktober is het Halloween. En wat fijn dat de klok verzet is, dat betekent een uurtje langer donker en dus langer vliegen! De zusjes  hopen dat alle duiven nu naar het zonnige zuiden zijn vertrokken, want die willen ze liever niet tegenkomen. Jammer genoeg blijven duiven gewoon in ons land, Daka en Silvania. Niet vergeten: duiven hebben altijd voorrang... tenminste, wel in de lucht.


Kijk eens, Dirk, ik ben een vampier

Posted by Redactie on September 26, 2013 at 2:55 AM

Vonden jullie de film ook zo grappig? In maart 2014 verschijnt het vijfde boek over de Vampierzusjes. Ze gaan op vakantie naar hun oude vaderland. Helene mag ook mee, dus dat wordt heel spannend. Maar he... er zit nog een oude bekende in het vliegtuig: DIRK...


 

DEEL & WIN ACTIE voor het boek van de film

Posted by Redactie on July 12, 2013 at 7:30 AM

Hoera, zojuist is de film editie van De Vampierzusjes verschenen. Op de facebook pagina van de Vampierzusjes is een DEEL & WIN ACTIE. We verloten onder de deelnemers 5 exemplaren van het boek.

Over twee weken (vrijdag 26 juli) maken we de winnaars bekend op facebook.


De trailer van de film

Posted by Redactie on June 19, 2013 at 9:00 AM

De trailer van de film (Nederlands gesproken) staat nu op YouTube. Gauw kijken!Rss_feed