Welkom op de website van de Vampierzusjes

Vampierzusjes

Blog

Vampierzusjes film: interview met zusje Silvania: Marta Martin

Posted by Redactie on November 15, 2012 at 4:35 AM

De release van de Vampierzusjes film komt steeds dichterbij. Wie zijn de hoofdrolspelers en wat vonden ze ervan? Vandaag een vraaggesprek met Marta Martin die de rol speelt van één van de vampierzusjes: Silvania


Hallo Marta! Onze eerste vraag. Hoe heb je jezelf voorbereidop de opnames?

Ik heb altijd geprobeerd voor ogen te houden wat ik van Silvania vond. Ik heb haar in mijn fantasie laten praten, laten handelen en zo …En natuurlijk heb ik me vaak in Silvania verplaatst en kleine vragen proberen te beantwoorden. Zoals bijvoorbeeld: “Wat is je lievelingskleur?”


Dus je kende de Vampierzusjes al voordat je de rol kreeg?

Ja, ik heb het eerste boek gelezen toen ik ongeveer 8 jaar was en ik heb vanaf dat moment de hele reeks gelezen. Ik vond het fantastisch.

Als deel 10 verschijnt, zal ik dat natuurlijk niet missen


Wat vind je het leukste aan Silvania?

Haar beetje vreemde kleding, die helemaal bij haar past en die ze zeker niet zal veranderen, al zou iemand het vragen… Dat ze altijd van haar zus houdt… En gewoon het “anders” zijn… Het is heel leuk zo iemand te mogen spelen.


Welke scene uit de film vind je het leukst?

Mijn lievelingsscene is de scenes waarin ik Benny met mijn vampierkracht optil en in de boom gooi… (lacht).

Maar er zijn nog veel meer leuke scenes … Maar die ga ik niet verklappen.


Wat vind je het leukst aan acteren?

Dat je totaal iemand anders kunt zijn. Ik heb bijvoorbeeld zelf nooit jurken of rokken aan. In de film doe ik dat wel en heb ik ook nog oranje haar. Dat vind ik super!


Hoe denk je dat het verder zal gaan met de Vampierzusjes?

Ik hoop dat er een vervolg komt, De vampierzusjes zijn grappig, spannend en het is bijzonder. Daarnaast zou ik een vervolg fantastisch vinden en Silvania willen blijven vertolken en laten zien hoe haar leven verder gaat. Ik ben dolop haar!


Wat mooie woorden! Dank jewel voor dit interview en we kijken uit naar de film.

Op de 27e December zal de film in Duitsland verschijnen, In april 2013 komt de film naar Nederland en Vlaanderen.

 


Categories: None